Τρ. Ιαν 25th, 2022

Η κρίση της Αμερικάνικης ηγεμονίας , ενας πολυπολικός παγκόσμιος καπιταλισμός , ανάγκασαν την καπιταλιστική τάξη που κυβερνάει τις ΗΠΑ να εκλέξει τον πρώτο έχρωμο πρόεδρο στις ΗΠΑ.
Βάζωντας στο παιχνίδι των εκλόγων την “αλλη αμερική”, αυτήν την Αμερική που δεν ψήφιζε ποτέ , στρατεύωντας , ενοποίωντας το αμερικάνικο έθνος, σε μια αλλαγή της παρεμβατικής και παγκόσμιας αυτοκρατορίκης πολιτικής των ΗΠΑ.
Προσπαθώντας να αποτρέψουν την συνέχιση της σήψης της Αμερικάνικης παρακμής.
Ένα πρέπει να κρατήσουμε: ο παγκόσμιος καπιταλισμός έχει πολλές εφεδρείες ακόμη.. ο Ομπάμα εκφράζει, αντανακλά, μια τάση προς μια νέα παγκόσμια προοδευτική ρύθμιση απέναντι στην κρίση , εάν δεν τους βγει με αυτό,,τότε ίσως ένας παγκόσμιος πόλεμος μόνο μπορεί να σώσει τα πράγματα γι αυτόν….και αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψην μας και να προετοιμαστούμε..οι μέρες της καπιταλιστικής αυθονίας πέρασαν

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση