Τρ. Ιαν 25th, 2022


Αύριο απεργία , αύριο όλοι στον δρόμο , σε όποια πορεία θέλει ο καθένας. Αρκεί να πλημμυρίσουν με απεργούς εργάτες οι δρόμοι , να δοθεί ένα μήνυμα.

Δεν πάει άλλο , δεν μπορεί να πληρώσουν αυτοί που πριν δεν χάρηκαν. Αυτοί που πλήρωσαν και πληρώνουν ακριβά τα γλέντια των καπιταλίστων , των τραπεζών , των «χρυσών παιδιών», των πολυεθνικών.
Δεν μπορεί να πληρώσουν και πάλι οι «αθώοι του αίματος» …BASTA , BASTA, BASTA!!!!
Πρέπει να τρομάξουν από το απεργιακό πλήθος, να δούνε τι έχουν να πάθουν. Να «ανάψουν» φωτιά οι δρόμοι , οι τράπεζες, οι τόποι δουλειάς.
Υπάρχει λύση σε εθνική , περιφερειακή και διεθνή κλίμακα: Το 80% του πραγματικού ΑΕΠ- πόσο μάλλον του πλασματικού που είναι 11 φορές πιο ψηλά από το πραγματικό – το έχει το 10% του πλανήτη και το 5% κατέχει το 55% . Ω μα τι παραλογισμός, ας σταματήσει λοιπόν αυτός ο παραλογισμός και όλα θα μπούνε σε μια σειρά .
Να λοιπόν ο δρόμος απλής , ευθύς και καθαρός!!!!
Για αυτό όλοι στο δρόμο: ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση