Τρ. Ιαν 25th, 2022

Ο ένας βρίσκει τα πράσινα παπαγαλάκια για να μας πει πως η κατάσταση είναι περίπου μια χαρά και δύο τρομάρες θα έλεγα εγώ.

Ο άλλος θυμάται την Ρόζα , τον Καστοριάδη ,τον Σοσιαλισμό και Βαρβαρότητα για να μας πει πως η ελπίδα βρίσκεται στο Σοσιαλισμό…Και πολύ σωστά θα έλεγα εγώ….μα ποιόν σοσιαλισμό;;

Του Λένιν, του Τρότσκι, του Στάλιν, του Χρουστσόφ, του Μάο, του Πολ Ποτ του Α. Παπανδρέου, ή του Φίσερ ; Σοσιαλισμοί βαρβαρότητας Ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;;;

Ο τρίτος θυμίζει στους μετανάστες πως βρίσκονται σε ορθόδοξη χώρα, όποτε ας κάνουν μόκο όταν όργανα της τάξης σκίζουν Κοράνια…

Και ο λαός αποσβολωμένος εάν μπορέσει λόγω οικονομικών , θα οδεύσει προς τις θάλασσες μάλλον απελπισμένος και μάλλον δεν θα κάνει καλά….

Υπάρχει κι άλλος να δείξει την δυσφορία του,,, να πάει να ψηφίσει και να ψηφίσει αριστερά και ποιο σωστά να ψηφίσει αντάρτικα ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Την μόνη αριστερά που παλεύει να ενωθεί η αριστερά στο κίνημα και ταυτόχρονα να οικοδομηθεί μια πραγματικά καινότομα επαναστατική προοπτική σε Ελλάδα, Βαλκάνια , Ευρώπη, Κόσμο….

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

3 thoughts on “Η λύση στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.”
  1. Πόσο σωστή είναι η τελευταία αποστροφή . Ας τελειώνουμε επιτέλους με τους σεκταρισμούς και τα υπόγεια μαγαζάκια . Η οργάνωση δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσο πάλης . Ας αφουγκραστούμε την αγωνία του μεγάλου μαρξιστή διανοούμενου Ευτύχη Μπιτσάκη όπως διατυπώνεται στο τελευταίο άρθρο του στο ΠΡΙΝ 24/5/09 “…..Για μια διαδικασία κοινής δράσης , θεωρητικού διαλόγου,συνεργασίας , αλληλογνωριμίας και άρσης προκαταλήψεων , συγκλίσεων που θα πρέπει να καταλήξουν στη συγκρότηση ενός πόλου και τελικά στην αυτοδιάλυση και στη δημιουργία ενός κόμματος που θα είναι και κομμουνιστικό και δημοκρατικό…..”
    Όταν διαβάζουμε τέτοια κείμενα δεν αισθανόμαστε μειοψηφία της μειοψηφίας της μειοψηφίας . Νομίζω ότι αυτό το άρθρο πρέπει να αναρτηθεί ολόκληρο εδώ και στο Πολιτικό Καφενείο , για να μην πω ότι πρέπει να τυπωθεί σε μπροσούρα και ίσως να αποτελέσει το τηλεοπτικό πεντάλεπτο της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ……..

Αφήστε μια απάντηση