Πα. Ιαν 28th, 2022


Τραμπούκικη επίθεση δέχτηκαν τρία μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ το Σάββατο 18 Ιούλη στην Νομική. Οι δράστες φέρονται να είναι άτομα- ομάδες του ευρύτερου αναρχικού και αντεξουσιαστικού χώρου Μόνο που η συγκεκριμένη συμπεριφορά μοιάζει με συμπεριφορά ΕΚΟΦΙΤΩΝ παρακρατικών , όπως γράφει και η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι «αναρχικοί» πυρήνες κάνουν τις ίδιες μαλακίες. Πριν είχαμε δολοφονικές επιθέσεις σε δυο μέλη των ΕΑΑΚ
Δυστυχώς για τον χώρο των εναλλακτικών μέσων αντι-πληροφόρησης η εν λόγω τραμπούκικη συμπεριφορά βρήκε «κάλυψη» από Ιndymedia που λογόκρινε συνεχώς τα κείμενα καταγγελίας το γεγονότος.
Νομίζω πως από μόνο του αυτό δεύτερο γεγονός είναι ακόμη χειρότερο από τις «μαλακίες» των παιδιών της Μεσολογγίου. Και αυτοπροβοκάρει το μέσο , τώρα που τα μέσα αντι-πληροφόρησης είναι στο στόχαστρο της «σιδερένιας φτέρνας».

Φίλοι του αναρχικού και εναλλακτικού χώρου. Το να καλύπτετε ενέργειες τραμπούκων μηδενιστών που αυτοπαρουσιάζονται ως αναρχικοί είναι ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://antistasigr.blogspot.com/2009/07/blog-post_23.html
http://mauroskyknos.blogspot.com/2009/07/athens-indymedia.html
http://mauroskyknos.blogspot.com/2009/07/blog-post_1238.html
http://www.eek.gr/default.asp?pid=6&id=898

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση