ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στο σαιτ της Λ. Κατσέλη- θύμα τρομοκρατικής επίθεσης- εμφανίστηκε μια συμπαθητική δήλωση για τις συλλήψεις, που θυμίζουν μέρες αντιτρομοκρατίας, μέρες 2002.

Η δήλωση έλεγε πως οι συλλήψεις είναι προεκλογικές και πως δεν θα επιτρέψει να αμαυρωθεί το μέλλον 20χρόνων.
Κατευθείαν σηκώθηκαν τα γεράκια της αντιτρομοκρατίας που ονειρεύονται μια διαρκή κατάσταση έκτακτου ανάγκης και ζήτησαν εξηγήσεις.
Οι εξηγήσεις ήρθαν και μιλάν για χάκεμα και έγιναν και οι σχετικές μηνύσεις. Και μπορεί η Λ. Κατσέλη να έχει και δίκαιο και όντως να έγινε χάκεμα.
Αλλά για λίγο χάρηκα και ξαφνιάστηκα ευχάριστα με την στάση μερίδας της σοσιαλφιλελεύθερης σοσιαλδημοκρατίας που αντιμετώπιζε το ζήτημα με ένα μετρημένο τρόπο.
Και όχι με ένα τρόπο που καθορίζεται από την ασφάλεια, τις μυστικές υπηρεσίες , τις πρεσβείες και την λογική του κράτους και του συστήματος.
Μόνο που αυτή η σοσιαλδημοκρατία πέθανε την δεκαετία του 80 και τώρα κυριαρχεί το μοτίβο που μεγαλούργησε το καλοκαίρι του 2002.
Ιδιαίτερα απέναντι στο κίνδυνο νέου «Δεκέμβρη», δεν υπάρχουν περιθώρια μετρημένων στάσεων. Η σοσιαλδημοκρατία από Δευτέρα αναλαμβάνει την διαχείριση του καπιταλισμού στην Ελλάδα. Μια κατάσταση διαρκούς έκτακτης ανάγκης μπορεί να είναι το άμεσο εργαλείο του νέου διαχειριστή….
Καλά το ΠΑΣΟΚ λέει και κάνει αυτά. Η αριστερά τι λέει και τι κάνει…Το μόνο που διάβασα είναι μια δήλωση του ΕΕΚ, προς τιμήν του…..

Δημιουργός: Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση