Την Κυριακή και κάθε μέρα ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Οι εκλογές τελειώνουν και την Δευτέρα κάποιος από τους δυο μόνοι τους ή με “παρέα” και άλλους θα διαχειριστούν την κρίση.

Ο Γιώργος αυτή η συμπαθητική φάτσα που λέει: πάμε μαζί , δεν ξέρουμε ακριβώς που, μιλάει για περίοδο παραγωγής πλούτου , που ύστερα θα τον διανέμει πιο δίκαια, θα γίνει κατά πάσα ο νέος πρωθυπουργός..Και ελπίζουμε να μην παραδώσει την εξουσία όπως την παράδωσε ο Κωστάκης ή όπως τον παρέδωσε ο Σημίτης. Απογοητεύοντας αυτούς που θα τον ψηφίσουν.

Από βάθος καρδίας εύχομαι να πετύχει, γιατί και εγώ θα βγω κερδισμένος. Μόνο που δεν έχω αυταπάτες για την σοσιαλδημοκρατία. Δεν θέλουν και δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι, δεν το έκαναν άλλες εποχές ,θα το κάνουν σήμερα, αμφίβολο και αδύνατο.

Μένουν κατά συνέπεια οι απ’ έξω και αυτή δεν είναι άλλη πάρα η Αριστερά, σε όλες τις εκδοχές της. Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να μιλάμε για αριστερά, όταν αυτή ονειρεύεται να μπει μέσα, να γίνει τμήμα του προβλήματος και όχι λύση του.

Η αριστερά παλεύει και αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εξουσία. Ακόμη και ενάντια στην δική της εξουσία.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ , η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, ονειρεύεται μια τέτοια αριστερά. Είναι μια τέτοια αριστερά, όχι, υπάρχει μια τέτοια αριστερά, όχι και όποιος το υπερασπίζεται ή λέει ψέματα ή απλώς είναι υπερφίαλος και αλλού.

Η ψήφιση και η ενίσχυση στις 4 Οκτώβρη της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ , είναι η ενίσχυση αυτής της Αριστεράς και αυτών των δυνάμεων που θα είναι πάντα μέσα και μπροστά στους αγώνες.

Η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα αποτελέσει βατήρα να ενισχυθούν οι κοινωνικές και πολιτικές Ανταρσίες ενάντια σε όποιον μας κατατρώει την ζωή, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας

Την Κυριακή ΑΝΤΑΡΣΥΑ , για να κάνουμε ανταρσία κάθε μέρα….

Δημιουργός: Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση