Πε. Ιαν 27th, 2022

.μίλησαν τα όπλα…

Το φοβόμουν αυτό και από μια πλευρά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Εξηγούμε για να μην δεχτώ καμιά επίσκεψη της αντιτρομοκρατικής….Δεν θεωρώ πως τέτοιες αδιεξόδες τερορίστικες ενέργειες βγάζουν πουθενά και σίγουρα δεν βοηθούν την υπόθεση της απελευθέρωσης των καταπιεσμένων.
Μόνο που όταν ο FBI- man σηκώνει το πήχη της αντιπαράθεσης με την κατοχή της πιο ψαγμένης και πρωτοπόρας γειτονίας της μητρόπολης των Βαλκανίων, τότε ήταν θέμα χρόνου
να “δοθεί” μια απάντηση από τους μηδενιστικούς μητροπολιτικούς κύκλους.
Αντί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα κοινωνικά προβλήματα με το μαστίγιο και ιδιαίτερα τα ζητήματα της εργασιακής περιπλάνησης των νέων , καλό είναι να δώσει απαντήσεις κοινωνικές και πολιτικές που μειώνουν την κοινωνική ανισότητα.
Γιατί και να συλλάβει τους τρομοκράτες, δεκάδες , εκατοντάδες θα δημιουργηθούν μέσα από την όξυνση των κοινωνικών συνθηκών..
Τρομοκράτες που δεν έχουν και δεν θα έχουν καμιά σχέση με τους ένοπλους αντάρτες του παρελθόντος. Ο μηδενισμός , η απουσία της ελπίδας για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο μέλλον , είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου ενόπλου…Νομίζεται πως με τα όπλα, την αστυνομία, τα λεύκα κελιά και την καταστολή θα ξεμπερδέψετε με δαύτο….;;;

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση