Τε. Ιαν 19th, 2022Το δίδαγμα που μας αφήνει ο Νοέμβρης δεν είναι άλλο παρα αυτό της εξέγερσης , της ρήξης , της ανατροπής και της επανάστασης. Μόνο έτσι προοδεύει μια κοινωνία, μόνο έτσι ο λαός γίνεται κύρης στο τόπο του.

Κάθε άλλη επιλογή πληρώνεται με μεγαλύτερο φόρο αίματος, ιδρώτα, μιζέριας , καταπίεσης από την πλειοψηφία του λαού.
Κάθε εποχή έχει τα δικά της πολυτεχνεία, τους δικούς της Δεκέμβρηδες.

Ας βαδίσουμε με το κεφάλι ψηλά και με ανοικτή την καρδιά και το μυαλό στους δικούς μας Νοέμβρηδες και Δεκέμβρηδες.. Ακόμη και αν χάσουμε τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα από το σκύψιμο του κεφαλιού στους αφέντες.. Εξάλλου η μόνη μάχη που είναι χαμένη είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτές!!!!!

Ας οπλιστούμε λοιπόν με τόλμη, αυταπάρνηση , πίστη στον εαυτό μας και πίστη πως μαζί με άλλους μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι «κοινό» και ας προχωρήσουμε….Είναι στο δικό μας χέρι να κάνουμε την έκπληξη και να κερδίσουμε το ματς έστω και στην παράταση…Δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά άλλωστε.. Ας γίνουμε ο δρόμος που θα βαδίσουμε , μπορούμε , το χρωστάμε στους αφανείς ήρωες των Νοέμβρηδων, των Δεκέμβρηδων, των Οκτώβρηδων, των Μαΐων. Δεν πολεμάμε για το μέλλον που μπορεί και να μην ζήσουμε.. πολεμάμε και νικάμε για εμάς και το παρελθόν που ρέει μέσα μας.. αν δεν χειραφετηθεί το παρελθόν δεν θα χειραφετηθεί και το μέλλον…

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση