Κυ. Ιαν 23rd, 2022

Σίγουρα το τσιγάρο δεν κάνει καλό στην υγεία, σίγουρα προέχει η δημόσια υγεία όπως και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των μη καπνιστών. Αλλά τι γίνεται με τα δικαιώματα αυτών που για του χ, ψ, ζ  λόγους θέλουν να ξεχαρμανιάσουν;

Με τα ατομικά δικαιώματα αυτών των ανθρώπων τι γίνεται; Θα αναγκαστούν να κλειστούν στον ιδιωτικό χώρο τους για να απολαύουν ελεύθερα την «αμαρτία» τους.  Πολύ προοδευτικό  μέτρο δεν λέω από μια σοσιαλιστική κυβέρνηση, αντίστοιχη με αυτή του μνημονίου, του ΔΝΤ… κτλ. Πολιτική που πάει πίσω και από τα δικαιώματα που θέσμισε η αστική τάξη όταν ήταν επαναστατική…. Τώρα να απολαμβάνεις τον καρκίνο  του τσιγάρου αλλά ιδιωτικά ή στο δρόμο με το αφεντικό να σε κυνήγα για τις χαμένες εργατοώρες που σε εποχές κρίσης πρέπει και αυτές να μειωθούν… και όλα αυτά για καλό μας..μα τι λες τώρα, για τι άλλο, πάρα για το καλό μας….

Γαμώ την αμερικανία μου , γαμώ..αυτή η συντηρητική κατάρα της υγιεινής που κολλάει απόλυτα με την ιδιώτευση του ατόμου που παραδίδεται στις πολυεθνικές..σπίτι μου, σπιτάκι μου το βασίλειο μου ή βασίλειο των τιβι, των εμπορευμάτων και της υγιεινής μιζέριας ….μας…..

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση