Πα. Ιαν 28th, 2022

Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου βλέποντας τα γκάλοπ αποφάσισε σε διάγγελμα να επιλέξει να μετατρέψει τις εκλογές σε δημοψήφισμα για τα μέτρα εκβιάζοντας με το κίνδυνο και της χρεοκοπίας.
Παίζοντας ένα άγριο και επικίνδυνο παιχνίδι, τζογάροντας με αυτό τον τρόπο την συσπείρωση των μελών και ψηφοφόρων του. Το επόμενο βήμα είναι οι πρόωρες εκλογές για να ξανακερδίσει την παρτίδα ή να αναλάβει ο επόμενος διαχειριστής να φέρει σε πέρας το αποτρόπαιο έργο.
Φρονώ πως πρέπει να απαντήσουμε άμεσα και δίχως φόβο και πάθος. Εμείς πρώτοι επιλέξαμε το δρόμο της πολιτικοποίησης των εκλογών αρά ας μην φοβηθούμε και ας σηκώσουμε το πήχη ακόμη πιο πολύ. Με στόχο να οξύνουμε την κρίση της πολιτικής αντιπροσώπευσης. Με στόχο να ανατραπεί η κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση να μην στεριώσει, να πάει στο αγύριστο το μνημόνιο τους. Να βγάλουν από την τσέπη τους τα φράγκα που χουν μαζέψει για να πληρώσουν τα χρέη που χουν φορτώσει στον Ελληνικό λαό, να χορτάσουν το λαό που πεινάει.

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση