Τρ. Ιαν 25th, 2022

Και μέσα σε αυτό το χαμό με τον ΓΑΠ να εξαγγέλλει πλασματικά καινοφανή ψευδοδιλλήματα που έχουν ως στόχο να συσπειρώσουν την μάζα των οπαδών του το ΚΚΕ στην Ήπειρο «καταγγέλλει» την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Να τι λέει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχη του ΚΚΕ με ένα πρωτοφανή αντικομουνιστικό λόγο: “Όσο για τους «επαναστάτες» των διάφορων αριστερίστικων οπορτουνιστικών ομάδων, οι μάσκες έπεσαν. Συνασπίστηκαν και κατέβασαν ψηφοδέλτιο με μεταγραφές σε κάποιες πρωτεύουσες με μοναδικό στόχο να εμποδίσουν την εκλογή όσων το δυνατό περισσοτέρων κομμουνιστών στα δημοτικά συμβούλια και περιφερειακά συμβούλια. Είναι αντιΚΚΕ συνονθύλευμα. Τους ενώνει το αντιΚΚΕ μίσος. Είναι ευκαιρία τώρα που οι μάσκες έπεσαν να μπουν οριστικά στη γωνία”

Αντί το ΚΚΕ να κάνει ένα Αντικαπιταλιστικό – Αντιιμπεριαλιστικό, ανατρεπτικό μέτωπο ενάντια στην κυβέρνηση, το μνημόνιο, το ΔΝΤ και την ΕΕ του φταίνε τα αριστερά σχήματα γιατί θα του κλέψει έδρες… Γιατί τόση μωρία σε ένα τόσο ιστορικό κόμμα Αλλάχ μου;;

Τους χαρίζουμε τις έδρες και τα οφίτσια, ας συναντηθούμε στο δρόμο του αγώνα σε ένα κοινό βηματισμό και με ένα πρόγραμμα πολύμορφα ανατρεπτικό, ριζοσπαστικό και εργατικό.

Έρχεται η ώρα της αριστεράς και δεν της πρέπει να είναι σαν την κακιασμένη γεροντοκόρη που όλα της φταίνε. Ο εχθρός δεν είναι η υπόλοιπη αριστερά αλλά το σύστημα, η κυβέρνηση, τα κόμματα του κεφαλαίου, το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, το ΣΕΒ, η ΕΕ.

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση