Τρ. Ιαν 25th, 2022

Τη στήριξη των υποψηφίων που είναι άτομα με αναπηρία ή γονείς παιδιών με αναπηρία προτείνει για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, μετά από επικοινωνία με τους φορείς – μέλη της ανά την επικράτεια. Η Συνομοσπονδία καλεί τους ψηφοφόρους να συμβάλουν με την ψήφο τους στον αγώνα που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία στα άτομα με αναπηρία να συμμετάσχουν ενεργά στα κέντρα λήψης αποφάσεων και τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Έτσι, προτείνει τους εξής υποψηφίους για την Ήπειρο: Σωτηρία Φασουλή (ΑμεΑ) στον Δήμο Αρταίων στο ψηφοδέλτιο της παράταξη “Μαζί και αύριο” του Χρήστου Παπάζογλου, Δημήτρης Αργυρός (ΑμεΑ) στον Δήμο Ιωαννιτών με την ΔΡΑΣΥ, Παύλος Δημόπουλος (ΑμεΑ) στον Δήμο Αρταίων με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαβασιλείου, “Κοντά στον Δημότη”, Άννα Κατσαρού (ΑμεΑ) στον Δήμο Αρταίων στο συνδυασμό του Ευστάθιου Γιαννούλη, Κωνσταντίνος Σωτηρίου (ΑμεΑ) στον Δήμο Ν. Σκουφά με τον συνδυασμό του Γιάννη Κόκλα, Μαρία Τζαχρήστα (ΑμεΑ) στον Δήμο Κ. Τζουμέρκων με τον συνδυασμό του Μαρίνου Γαρνέλη, Παρασκευή Κατσούλη (ΑμεΑ) στον Δήμο Ηγουμενίτσας στον συνδυασμό του Γιώργου Κάτσινου, Περικλής Αρβανίτης (γονέας ΑμεΑ) στον Δήμο Πρέβεζας στην παράταξη με επικεφαλής τον Χρήστο Μπαΐλη, Δημήτριος Αυδίκος (ΑμεΑ) στον Δήμο Πρέβεζας με επικεφαλής τον Χρήστο Μπαΐλη και Βαγγέλης Παππάς (ΑμεΑ) στον Δήμο Ηγουμενίτσας με επικεφαλής τον Βασίλη Γιόγιακα.
Τέλος, η Εθνική Συνομοσπονδία στηρίζει και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη, Αναστάσιο Μπάο (ΑμεΑ).

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση