Τε. Ιαν 19th, 2022

τελικά φαίνεται πως οι αριστεροί ψηφοφόροι που κατέβηκαν στις κάλπες έριξαν Φ. Φίλιο. Φαίνεται πως η εμμονή σε κάποια πράγματα λειτουργεί αντίστροφα. Λόγου χάρη η εμμονή στο πρόσωπο του Φίλιου από την τοπική ηγεσία του μεγαλύτερου αριστερού κόμματος.  Ή ο πόλεμος του Άνθιμου στο Μπουτάρη.

Το ότι οι αριστεροί ψηφοφόροι πήραν θέση είναι επίσης ένα πολυσύνθετο γεγονός και ζήτημα που δεν έχει να κάνει μόνο με την αντιδεξιά ψήφο, αλλά και με την  ενεργητική στάση των αριστερών ψηφοφόρων μπροστά στην κάλπη.

Όταν πολεμάς την αποχή, το λευκό και το άκυρο δεν μπορείς στο δεύτερο γύρο να έχεις άλλη στάση, παρόλο το εκβιαστικό ρόλο της. Έτσι επιλέγεις το μη χείρον βέλτιστο, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ένας από αυτούς που δώσανε στο παρελθόν βέβαια, κοινούς αγώνες. Δίχως όμως θαρρώ μεγάλες αυταπάτες για το μέλλον.

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση