Πε. Ιαν 20th, 2022

Συνάδερφε  Τάσο, μέλος και στέλεχος του ΠΑΜΕ, του σωματείου ΔΩΔΩΝΗΣ και του σωματείου Μετάλλου  η γυναίκα του καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια.

Έτσι όποιος μιλά στο όνομα της ηθικής και πολιτικής ακεραιότητας.., στο όνομα της επαναστατικής ηθικής και ανιδιοτέλειας πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα και να μην κάνει τα αντίθετα… και σιγουρότατα με τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο σοσιαλισμό και κομμουνισμό δεν κάνεις μα ούτε και αστική Δημοκρατία δεν έχεις…

Επειδή έχω μια μικρή υπόνοια πως θα βάλεις μυαλό ή θα σκεφτείς πιο λογικά.. ή το κόμμα και το ΠΑΜΕ θα το σκεφτούν καλύτερα και σωστότερα  δεν προχωρώ προς το παρόν.. σε λεπτομέρειες ….Αλλά να γνωρίζεις πως συνδικαλιστικά και νομικά θα προχωρήσω στα άκρα ..

Και κάτι τελευταίο γενικό προς το παρόν και σε όλους: Η υποκλοπή ψήφων και εδρών καθώς και το ζήτημα αυτών που διπλοψήφισαν δεν είναι μόνο ατομικό ζήτημα αυτών που χάνουν την έδρα,  αλλά αφορά τις λειτουργίες του σωματείου.., άρα η έδρα κλάπηκε από το σωματείο και αφορά αυτό,  καθώς και τις εκλογές που είναι άκυρες αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο…

Αυτά προς το παρόν και εις αύριο τα σπουδαία..

 

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση