Κυ. Ιαν 23rd, 2022

Βλέποντας από το σαιτ της αστυνομίας τα τραγικά, ταλαιπωρημένα  πρόσωπα  των οροθετικών γυναικών δεν κατανοώ πια κτήνη τις βιάζανε επί της ουσίας  και τι είδους απόλαυση έβρισκαν πάνω τους; Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει ως κοινωνία και ως άνθρωποι

Πόσο εκβαρβαρισμό έχουμε δεχτεί ως ελληνική  κοινωνία, ιδιαίτερα μετά την μνημονιακή καταστροφική καταιγίδα.  Ποιος  πολιτικός εκλογικός εκφασισμός επιτρέπει τον αποτρόπαιο στιγματισμό τους και τι άμυνες  ως κοινωνία, ως εργαζόμενοι και ως ενεργοί πολίτες  μπορούμε, αν μπορούμε, να οικοδομήσουμε;

Ναι,  οι εκλογές δεν έλυσαν ποτέ τελεσίδικα τις αντιθέσεις, μα αλίμονο αν τις 6 Μάη ενισχυθούν αυτές οι δυνάμεις που έφεραν την χώρα στο χείλος της καταστροφής και ταυτόχρονα παίζουν και ενισχύουν με το ρατσιστικό εκφασισμό….

Τότε θα είμαστε το ίδιο συνυπεύθυνοι με τους θύτες μας, όπως υπεύθυνοι ήταν και τα κτήνη που ικανοποιούσαν τα ζωώδη γενετήσια ένστικτα τους, πάνω σε αυτά τα ταλαιπωρημένα  πλάσματα, που θέλουν την φροντίδα της πολιτείας και όχι την διαπόμπευση .

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση