Κυ. Ιαν 23rd, 2022

Έφτασε λοιπόν η κρίσιμη ώρα, μια κρίσιμη ώρα, μια κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση, κρίσιμη και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Αν και είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως οι κοινωνικές αλλαγές συντελούνται στο δρόμο με τον εργαζόμενο, αγωνιζόμενο λαό στο πόδι, εξεγερμένο δεν μηδενίζω το ρόλο που μπορεί να παίξει η ψήφος στις εξελίξεις… 

Για αυτό το λόγο αύριο και κάθε μέρα ας σκεφτούμε και ας δράσουμε με αντάρτικο πνεύμα..όχι απλώς αριστερό αλλά ανατρεπτικό, ελπιδοφόρο, επαναστατικό και  ανταρτικό.. Γιατί αυτό το κολομπορντέλο- συγνώμη για τα μπορντέλα- δεν αλλάζει, δεν βελτιώνεται μα καίγεται….και γκρεμίζεται….

Για αυτό το λόγο όσοι πιστεύουν πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και θα αλλάξουν ας επιλέξουν να ψηφίσουν και να στηρίξουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ… Μια συνεπή, αγωνιστική, ενωτική στο κίνημα- μαχητική, αντικαπιταλιστική και  επαναστατική δυναμη..

Για να μπει φωτιά στις 7 ΜΑΗ στο πολιτικό σκηνικό και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να τελειώνουμε μια και καλή  με τους πάτρωνες των ζωών μας      

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση