Σα. Ιαν 22nd, 2022
Λίγες μέρες μετά την αντιφατική μα ξεκάθαρη αντιμνημονιακή ψήφο του ελληνικού λαού οι εργοδότες μικροί μα και μεγάλοι, ιδιωτικοί και συνεταιριστικοί όμιλοι, με αφορμή την λήξη των συμβάσεων εργασίας απαιτούν την ριζική μείωση των μισθών.
Άμεσα πρέπει να παρέμβουν τα σωματεία και οι εργατικές ομοσπονδίες. Καμιά μείωση των μισθών και των μεροκάματων. Αυτή η βουλή προτού διαλυθεί  να στείλει στο αγύριστο τους νόμους του μνημονίου και τα χαράτσια.
Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές των εξελίξεων. Με την απεργία της ομοσπονδίας συνεταιριστικών υπαλλήλων και την σύσκεψη του συντονιστικού των σωματείων Ιωαννίνων,  σήμερα Πέμπτη 10/5/12 στις 7.30 μμ στο ΕΚΙ γίνεται η αρχή…
Ας  μην ξεχνάμε και την πολύμηνη απεργία της χαλυβουργίας..όλοι τώρα στα συνδικάτα…., στις συνελεύσεις, στις πλατείες και στις πορείες….

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση