Σα. Ιαν 22nd, 2022

Τα ΜΑΤ και η δικαιοσύνη του μνημονίου,  της τρικολορ κυβέρνησης, της αριστεράς τη ευθύνης, τα  ΜΑΤ και η δικαιοσύνη της ταξικής δικτατορίας του κεφαλαίου- που με αφορμή και τη κρίση- έχουν υποτιμήσει σε απίστευτο βαθμό την εργατική δύναμη, κατέλαβαν  το ταξικό απεργιακό κάστρο της Χαλυβουργίας.

Κτυπώντας, συλλαμβάνοντας απεργούς εργάτες που απεργούσαν ενάντια στις απολύσεις από τον Νοέμβριο…Εργάτες που δεν έσκυψαν το κεφάλι, που δεν φοβήθηκαν, που  παραμένουν φάρος ταξικής αντίστασης.

Τώρα όλοι στους δρόμους, όλοι στην Χαλυβουργία, για να μην περάσει η εργοδοτική, κρατική και μνημονιακή τρομοκρατία…Τώρα όλοι στους χώρους εργασίας για να πολλαπλασιάσουμε  τα απόρθητα ταξικά κάστρα της χαλυβουργίας.

Τώρα η αριστερά ενωμένη και στο δρόμο να καλέσει και να οργανώσει την εργατική ταξική αντίσταση και σύγκρουση…Τώρα γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά…

Τώρα να ξαναπάρουμε πίσω το ταξικό κάστρο της χαλυβουργίας

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση