ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΤΡΟΠΗ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ

Σοκ μου προκάλεσε η είδηση πως η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στα γραφεία του συλλόγου σκλήρυνσης κατά πλάκας στα Γιάννενα.   Γραφεία που βρίσκονται στο παλαιό Χατζηκώστα και ανήκουν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Ακόμη μεγαλύτερο Σοκ βρίσκεται στην  είδηση πως το νοσοκομείο Χατζηκώστα αρνήθηκε να πληρώσει το ρεύμα και αντίστοιχη άρνηση υπήρξε και από το Δήμο Ιωαννίνων.

Μορ μπράβο ευαισθησία τόσο από την ΔΕΗ, όσο και από τον Δήμο Ιωαννίνων….

Ας σημειωθεί πως με αυτό το ρεύμα «φόρτιζαν» τα αμαξίδια τους όσοι είχαν πρόβλημα, δεν το χρειάζονται μόνο για να βλέπουν

Και όλα αυτά σε μια στιγμή που η βαρβαρότητα της κυβέρνησης,  της νέας κυβέρνησης, της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού κτυπάει αλύπητα τα κοινωνικά δικαιώματα των ΑμεΑ.

Άμεσα πρέπει να ξανασυνδεθεί το ρεύμα στο σύλλογο  σκλήρυνσης κατά πλάκας, είναι το  ελάχιστο που μπορεί να κάνει η ΔΕΗ και οι άλλοι φορείς της πόλης.

Λόγο έχουν και τα συνδικάτα, τόσο του Χατζηκώστα, όσο και της ΔΕΗ..Η άρνηση θέσης τους μετατρέπει σε συνενόχους στην βαρβαρότητα…..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Δημιουργός: Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση