Τε. Ιαν 26th, 2022

Ούτε να μιλήσει δεν μπορεί η τοπική ΝΔ και να υπερασπιστεί τις επιλογές της για το ζήτημα της ΔΩΔΩΝΗΣ.  Έτσι βγάζει το μόνιμα επαγγελματικό της στέλεχος(γαμπρός του Καχριμάνη και συνεργάτης του Καλογιάννη),  τον γενικό γραμματέα της διοικούσας επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ Βασίλη Μαγγιώρο και ξερνάει την χολή του ενάντια στους κτηνοτρόφους, τις ενώσεις.

Υπερασπίζοντας την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας, ζητώντας μείωση  των τιμών που δίνει η ΔΩΔΩΝΗ στους παραγωγούς για το καλό τους πάντα.   Επαναλαμβάνοντας την πρόταση του Πεθερού του και της τοπικής ΝΔ για εταιρία λαϊκής βάσης.

Δεν γνωρίζω αν αυτή είναι η πρόταση του ΓΕΩΤΕΕ ή προσωπική του άποψη. Άμεσα όμως οι γεωπόνοι και οι γεωτεχνικοί πρέπει να ζητήσουν εξηγήσεις για την ξεκάθαρη υπεράσπιση της ιδιωτικοποίησης και του ξεκληρίσματος των κτηνοτρόφων.

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση