Τρ. Ιαν 25th, 2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όλοι στην συγκέντρωση την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 12 μμ έξω από την περιφέρεια Ηπείρου.  Όλοι στο Περιφερειακό συμβούλιο  για να συναποφασίσουμε -όλοι μαζί- την παραπέρα λειτουργιά και την πορεία της ΔΩΔΩΝΗΣ, για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της.
Η αναβολή της γενικής συνέλευσης την 29 Οκτώβρη,  με υπαιτιότητα του εκκαθαριστή της τράπεζας, δείχνει τον τρόμο της τράπεζας, της κυβέρνησης και των επίδοξων αγοραστών μπροστά στο αγωνιζόμενο μπλοκ των κτηνοτρόφων- εργαζόμενων, μπροστά στο αγωνιζόμενο ηπειρώτικο λαό. Αποδεικνύει εν τι πράγματι πως  η ιδιωτικοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί.
Καλούνται όλοι οι μαζικοί φορείς της Ηπείρου, τα σωματεία, τα συνδικάτα, οι σύλλογοι, τα εργατικά κέντρα της Ηπείρου, οι Δήμαρχοι της Ηπείρου να συνδράμουν και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση και στην συμμετοχή στο Περιφερειακό συμβούλιο.
Γιατί μόνο έτσι θα εκφραστεί η λαϊκή βούληση και συμμετοχή που θα στείλει στα σκουπίδια την απόπειρα του ξεπουλήματος της ΔΩΔΩΝΗΣ και του πλούτου των κτηνοτρόφων και εργαζόμενων.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ- ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ  ΗΠΕΙΡΟΥ

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση