Πε. Ιαν 27th, 2022

See on Scoop.itsufired

Dimitris Argiros‘s insight:

Για μια ακόμη φορά ενώ εργαζόμενοι και νεολαία καλούνται να γίνουν κρέας στα κανόνια τους, οι Έλληνες επιχειρηματίες, από την ασφάλεια των μετόπισθεν, θα μετρούν εκατομμύρια ευρώ κέρδη.
Το φοβερό είναι ότι είτε για τα Σκάνδαλο του χθες μιλήσουμε-Πολεμικούς Εξοπλισμούς, Κρατικές Προμήθειες, Μεγάλα Έργα, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, C4I, Χρηματιστήριο, Βατοπαίδι- είτε για το σημερινό ξεπούλημα-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, Χρυσός Χαλκιδικής, εκμετάλλευση των σκουπιδιών σε Κερατέα και Γραμματικό, Ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Λιμανιών, νέες αγορές όπλων και ενεργειακά κοιτάσματα κλπ, πέφτουμε πάντα πάνω στους ίδιους επιχειρηματίες, στα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Είναι οι ίδιοι που ελέγχουν τις εφημερίδες, το ιδιωτικό ραδιόφωνο και την τηλεόραση, σημαντικό τμήμα του ίντερνετ και συστηματικά προπαγανδίζουν τις πολιτικές επιλογές που τους βολεύουν, χειραγωγούν και πλασάρουν εθνικιστικά-ρατσιστικά-αυταρχικά πρότυπα.
Να τους σταματήσουμε.
Ούτε ένα ευρώ για εξοπλισμούς. Να δοθούν λεφτά για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες. 
Όχι στην Ανακήρυξη ΑΟΖ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ

See on argird.blogspot.gr

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση