Σα. Ιαν 29th, 2022
Την Τρίτη 12/2/2013, το εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ. ξεκίνησε να λειτουργεί στα χέρια των εργαζόμενων!

Πλήθος αλληλέγγυων συγκεντρώθηκαν στο εργοστάσιο και περιηγήθηκαν στους χώρους του.

Ο αγώνας συνεχίζεται, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

ΒΙΟ.ΜΕ: Οι εργάτες λειτουργούν το εργοστάσιο

12.02.13

Οι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής στη Θεσσαλονίκη, απλήρωτοι από το Μάιο του 2011 και σε επίσχεση εργασίας, με μεγάλα προβλήματα επιβίωσης, αγωνίζονται να κρατήσουν μια επιχείρηση παραγωγής δομικών υλικών ζωντανή και τους εργαζόμενους με αξιοπρέπεια και με ανορθωμένο το ανάστημα απέναντι στη λαίλαπα του ξένου και του ντόπιου κεφαλαίου! Σήμερα έκαναν ένα ακόμα βήμα, ανοίγοντας το εργοστάσιο για να το λειτουργήσουν. Στόχος του σωματείου είναι η επαναλειτουργία του εργοστασίου από τους ίδιους τους εργάτες με τη δημιουργία ενός παραγωγικού συνεταιρισμού.

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα δηλώνει την αλληλεγγύη του στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕ. Θεσσαλονίκης. Είμαστε δίπλα σε κάθε εργατικό αγώνα που ξεσπά αυτή την περίοδο και πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβάλλει στην πάλη του εργατικού κινήματος και τη ρήξη με την πολιτική του Κεφαλαίου.

συνέχεια

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση