Κυ. Ιαν 23rd, 2022

See on Scoop.itsufired

Dimitris Argiros‘s insight:

Ο κόσμος της  εργασίας, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι δεν πρέπει να φοβούνται την επίθεση του μνημονιακού μπλοκ. Πιστεύουμε  στις δυνάμεις μας, συντονίζουμε  τις αντιστάσεις μας και απαντάμε  με αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη και αυτοπεποίθηση. Κόντρα στη λογική της απάθειας και της αδράνειας που ευνοεί τις δυνάμεις της συντήρησης επιλέγουμε τον  δρόμο της ενεργής συμμετοχής της συλλογικής διεκδίκησης και της έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης . Στην κατεύθυνση αυτή καλούμαστε και στον τόπο μας  να οργανωθούμε για να αντιμετωπίσουμε  μαζί τα χειρότερα που έρχονται.  Δεν πρόκειται  να σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.Να βαδίσουμε  μαζί το δρόμο της υπεράσπισης της αξιοπρέπειας μας.

 

Κανένα σπίτι  χωρίς ρεύμα και νερό!Όλοι μαζί μπορούμε!Είμαστε εκατομμύρια  και είναι ελάχιστοι!Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών  μας και τις ζωές μας!Αλληλεγγύη –  αυτοάμυνα – αυτοοργάνωση.   Κίνηση Αυτοοργάνωσης και Αλληλεγγύης Πολιτών Θεσπρωτίας                                                                                                                                                                                                                                    Ηγουμενίτσα 6-2-2013

See on argird.blogspot.gr

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση