Τε. Ιαν 19th, 2022
Το πανό είναι από την σημερινή απεργιακή πορεία στα Γιάννενα

 

Τι είναι αυτό που έριξε την κυβέρνηση της Βουλγαρίας και κρατά όρθια την τρικομματική τραγωδία της Ελλάδας;;;  Και αν πέσει τι θα την  αντικαταστήσει και εδώ και εκεί….;;;

Φτάνει μια 24ωρη να αντιμετωπίσει την ισχυρή συστημική συμμαχία ΕΕ-ΔΝΤ-έλληνων και ξένων κεφαλαιοκρατών;;   Ή χρειάζεται μια γενική πολιτική απεργίας διάρκειας με την πλειοψηφία του Ελληνικού εργαζόμενου λαού να βάλει το κεφάλι του στο ντορβά, να αντιμετωπίσει με όλα τα μέσα την κρατική και παρακρατική καταστολή…. !!!!!

Είναι έτοιμη η αριστερά, όλα τα ρεύματα της, να οργανώσουν σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο αυτή την διαδικασία, με στόχο την κυβέρνηση της αριστεράς σε γραμμή ρήξης και ανατροπής με ΕΕ-ΔΝΤ-κεφάλαιο;;;  

Να κάποια ερωτήματα που άμεσα και με σοβαρό τρόπο να απασχολήσουν όχι μόνο τις ηγεσίες της αριστεράς μα και την βάση της ή τα ενεργά στελέχη των σωματείων….

 

 

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση