Τρ. Ιαν 25th, 2022

Απο το Χ. Φλάισερ, Στέμμα και σβάστιγγα. (Πηγή Φώτο: Leninreloaded)

Στην φωτογραφία ο ευθυτενής, κοτσονάτος Καραμανλής, ο παλαιός και όχι ο μπούλης, επάνω από κομμένα κεφάλια ανταρτών κομουνιστών, στο Δοξάτο της Δράμας. Την εποχή που δεν το έπαιζε εθνάρχης, αλλά υπεράσπιζε με όλους τους  “δημοκρατικούς” τρόπους το κολοσυστημά του.

Στην συνέχεια θα έρθει η καταστροφή της Αθήνας, τα εκατομμύρια των μεταναστών και το παρακράτος που δολοφόνησε τον Λαμπράκη. Εκεί ο έξυπνος Καραμανλάκος είδε έχανε το παιχνίδι και την έκανε για το Παρίσι, να παίζει παιχνίδια από τα παρασκήνια.

Και επέστρεψε ως εθνάρχης την στιγμή που το σύστημα τους κινδύνευε να συντριβεί, έπαιξε το παιχνίδι του με την Κύπρο και εφάρμοσε ένα πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων στην γραμμή του Κέινς για να ενσωματώσει το λαϊκό παράγοντα που διεκδικούσε ένα άλλο δρόμο, ενσωματώνοντας και την αριστερά, δια της νομιμοποίησης.

Ναι ήταν ένας μεγάλος αστός πολιτικός, ο μεγαλύτερος μετά τον Βενιζέλο, η αριστερά τι λόγο έχει και τον υμνεί, έστω και με κριτική ματιά;; Έτσι θα εξασφαλίσει την ηγεμονία των λαϊκών τάξεων που ψηφίζουν ανόητα δεξιά και κέντρο;;;

 

 

 

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση