Κυ. Ιαν 23rd, 2022

Τι μαθαίνω το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή το ταμείο αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου, ετοιμάζεται να ξεπουλήσει ή να μοσχοπουλήσει, αδιάφορο είναι, το πάρκο Λιθαρίτσια. Ενώ στα υπόψη της είναι και άλλα φιλέτα, όπως οι παλιοί στρατώνες… κτλ.


Το τι θα κάνουν οι επίσημοι κυβερνητικοί- κρατικοί- δημοτικοί φορείς είναι γενικά γνωστό και αναμενόμενο, όπως και οι επίσημοι αριστεροί και συνδικαλιστικοί φορείς.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν ή αν μπορούν να υπάρξουν κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που δεν θα το δουν ως ένα «φιλέτο» ή ως δημόσια περιούσια, αλλά ως κοινή κτήση των ανθρώπων αυτής της πόλης. Μια κοινή κτήση που μένει αναπαλλοτρίωτη, μια κοινή , αδιαίρετη περιούσια όσων θέλουν να ζήσουν από κοινού, ως κοινότητα και όχι ως ιδιώτες…..

Και αυτό συνεπάγεται εκτός των άλλων να μην βρίσκονται σε αυτή την άθλια κατάσταση σήμερα, ετοιμάζοντας τις συνθήκες να ξεπουληθούν ως φιλέτα, στα αρπακτικά του κεφαλαίου…

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση