Πα. Ιαν 28th, 2022

Ο οδηγός αισιοδοξίας είναι ακριβώς αυτό που λέει. Ένας οδηγός  δυο «τρελών» διπολικών να την βγάλουν καθαρή, να επιβιώσουν συναισθηματικά, ψυχικά και διανοητικά μέσα σε κοινωνία και οικογενειακό  περιβάλλον που η τρέλα, η διπολικότητα, η ψύχωση και κυρίως η νεύρωση «φυσάει».

Σε αυτή την γλυκιά ταινία όλη κοινωνία, η οικογένεια το σύστημα είναι για δέσιμο, μάλλον οι αντιήρωες μας είναι το λιγότερο τρελοί, κυρίως γιατί ξέρουν, γνωρίζουν πως ανήκουν στην σκοτεινή πλευρά, ενώ οι άλλοι θεωρούν τους εαυτούς τους καλά και υγιείς, μαύρο φίδι που τους έφαγε δηλαδή.

Και έτσι είναι, μόνο αν κατανοήσεις πως κάτι δεν πάει καλά,   αν προσεγγίσεις τα αιτία και όχι μόνο τις αφορμές τότε μπορείς να μετατρέψεις, να μεταμορφώσεις την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια. Τότε μόνο μπορεί η αρνητικότητα να συναντήσει την άρνηση της  και μετατραπεί σε έρωτα, χορό, αγάπη , ανατροπή. Ναι πρόκειται για μια αντισυμβατική χιουμοριστική πορεία προς την αναγνώριση της ατομικής και συλλογικής ψυχοπάθειας

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση