Σα. Ιαν 29th, 2022

Μα τον άγιο Μαρξ η ταξική πάλη έχει αρχίζει να χοντρύνει σε τέτοιο βαθμό που κανέναν δεν το παίρνει να στέκεται στην γωνία ή να μένει ουδέτερος. Στην ΠΙΝΔΟ η συνεταιριστική –πασοκοκρατούμενη- εργοδοσία έχει να πληρώσει κάτι μήνες τους εργαζόμενους και για να τους τρομοκρατήσει απέλυσε πρωτοπόρα αγωνιζόμενη εργαζόμενη.

Το ΕΚΙ ύστερα από παρέμβαση των αγωνιστικών και ταξικών δυνάμεων στην χθεσινή του γενική συνέλευσης αποφάσισε να προκηρύξει απεργία ενάντια στις απολύσεις. Καπάκι βγαίνει η ολοφάνερα ξεπουλημένη και  εργοδοτική ηγεσία του σωματείου στην ΠΙΝΔΟ που λέει πως δεν συμμετέχει στην απεργία, στηρίζει την εργοδοσία στην πολιτική των απολύσεων, διαγράφοντας την εργαζόμενη που απολύθηκε.

Καταγγέλλοντας συγκεκριμένες δυνάμεις πως θέλουν εργοστάσια κλειστά. Δηλαδή λέγοντας πως ο δρόμος του αγώνα είναι ο δρόμος που κλείνει τα εργοστάσια και στέλνει τους εργαζόμενους στην ανεργία… Το μόνο φυσικά που δεν μας λέει είναι πως θα πληρωθούν τα μεροκάματα και οι μισθού που έχουν μήνες να φανούν….

Οι εργαζόμενοι της ΠΙΝΔΟΥ θα πρέπει να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και να πετάξουν στα σ… την εργοδοτική ηγεσία του σωματείου. Με αυτή την ηγεσία προκοπή  δεν έχουν..και άφραγκοι και άνεργοι θα μείνουν

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση