Τρ. Ιαν 25th, 2022

See on Scoop.itsufired

Dimitris Argiros‘s insight:

«Εάν το πρόβλημά τους είναι οι έδρες, τις χαρίζουμε»«Όλη η τακτική τους πατάει στην άγνοια του κόσμου και των δικών τους μελών. Ένας εργαζόμενος δεν μπορεί να είναι γραμμένος σε δύο κλαδικά συνδικάτα. Μπορεί να είναι γραμμένος σε ένα κλαδικό και σε ένα επιχειρησιακό ή ομοιοεπαγγελματικό, στα οποία στο ένα από τα δύο θα ψηφίσει για αντιπροσώπευση, για ΔΣ.Έχω προσκομίσει βεβαίωση που υπάρχει στα πρακτικά του Ε.Κ. ότι ανήκω σε ομοιοεπαγγελματικό Σωματείο. Ανήκω στο σωματείο γεωπόνων-ιδιωτικών υπαλλήλων. Η ψήφος η δική μου δε… φτάνει στη ΓΣΕΕ. Κι αυτό το κάνω 12 χρόνια.Στην ιστορία της Πρέβεζας ξέρουν πάρα πολύ καλά πόσο έχουμε συμβάλει στην ενδυνάμωση του εργατικού κινήματος, του Ε.Κ. και των Σωματείων της πόλης. Το κάνω εδώ και 12 χρόνια όταν κατέβηκα για πρώτη φορά υποψήφιος με την Αγωνιστική Παρέμβαση στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, όταν η ΔΑΣ και το ΠΑΜΕ έμπαιναν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με την ΠΑΣΚΕ και η Αγωνιστική Παρέμβαση τότε πήρε 18 ψηφοδέλτια
Εάν το πρόβλημά τους είναι οι έδρες, τις χαρίζουμε. Για την επιλογή μας να μην κατέβουμε αυτή τη στιγμή στις εκλογές του Σωματείου, διακυβεύεται η παρουσία μας στη Διοίκηση του Ε.Κ. Καλούμε το ΔΣ του Ε.Κ. να πάρει θέση. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη για το ποιοι ψηφίζουν σε Σωματείο, όταν οι κάλπες πηγαίνουν βόλτα από το Καναλάκι στον Ωρωπό και από τον Ωρωπό στην Πρέβεζα. Γιατί διάλεξαν τον Ωρωπό; Σε λίγο θα μας τις φέρουν τις κάλπες στα σπίτια. Εάν θέλουν με αυτό που κάνουν να μην κατέβει καμία άλλη παράταξη στο Σωματείο για να το προσθέσουν στη Λαϊκή Συμμαχία, ας το κάνουν.Θα συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. Θα στηρίξουμε την αγωγή που έγινε από τους συναδέλφους με κάθε τρόπο. Δεν σέρνουμε κανέναν στα Δικαστήρια. Δεν μπορούν να το παίζουν αντιθεσμικοί και να επικαλούνται το νόμο στις ανακοινώσεις τους».

See on antarsya-ioa.blogspot.gr

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση