Σα. Ιαν 22nd, 2022

Γιάννενα:  Στις 11:00 συγκέντρωση έξω από την ΕΡΑ Ηπείρου (απέναντι από τη Δημοτική βιβλιοθήκη) και στις 19:00 συλλαλητήριο από την Περιφέρεια (Νομαρχία). 10.30 απεργιακή συγκέντρωση στην ΕΡΑ Ιωαννίνων

 

Αφού δεν μας έκατσε η ΔΕΠΑ και οι Ρώσοι μας κάνει και η ΕΡΤ. Άλλωστε τι την θέλουμε την ΕΡΤ αφού υπάρχει η megaλη απάτη για την κρατική μνημονιακή παραπληροφόρηση.  Και ας μην χαίρονται τα πλέον  υποταγμένα, εξαθλιωμένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας πως θα γλυτώνουν το χαράτσι της ΕΡΤ στην ΔΕΗ.  Τα χαράτσια θα συνεχίσουν να υπάρχουν, μόνο που τώρα θα πηγαίνουν στις μεγάλες «μαφίες» των ελληνικών ιδιωτικών καναλιών. Και στα αρπακτικά της μνημονιακής- τροικανής σαπίλας…

Θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στις τσέπες των εφοπλιστάδων και των αντικειμενικά χρεοκοπημένων και κερδοφόρων ταυτόχρονα τραπεζών, τώρα πως γίνεται αυτό, ένας μνημονιακός θεός  το ξέρει.   Ή μάλλον τα πράγματα είναι πιο απλά τα αρπάζουν από εμάς και τα δίνουν σε αυτούς, κερδοφορία διαμέσου του πλούτου, διάμεσου της ιδιωτικοποίησης κάθε δημόσιου- κοινού αγαθού, όπως είναι οι συχνότητες, όπως είναι η τηλεόραση και το ραδιόφωνο.   Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τις νέες ψηφιακές συχνότητες που τώρα θα χαριστούν στους μεγάλους καναλάρχες που είναι και εργολάβοι, τραπεζίτες και εφοπλιστές.

Ναι και εκεί βρίσκεται η ουσία της πράξης της ακροδεξιάς και ταυτόχρονα σκληρής νεοφιλελεύθερης και νεοσυντηριτικής κυβέρνησης του Σαμαρά- ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(η τελευταία δείχνει το βαθύ συστημικό της χαρακτήρα/ρόλο που έχει. Αν και τυπικά εθνικοφρόνων δέχεται η Ελλάδα να μην έχει δημόσια- κρατική τηλεόραση). Με τους ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αν και διαφωνούν να δέχονται να είναι τα τσουτσέκια του ακροδεξιού Σαμαρά και του Ναζιστή Μιχαλολιάκου, για να μην χάσουν την μάσα της κυβερνητικής εξουσίας, ντροπή και αίσχος!!!!!

Όχι δεν θα σταματήσουν εδώ, μετα την ΕΡΤ θα έρθουν και οι άλλες ΔΕΚΟ, θα έρθει όλο το δημόσιο, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, ακόμη και οι φυλακές ή και ο στρατός. Θα έρθει το ξεπούλημα των πλατειών, των δασών, των θαλασσών και των λιμνών. Όλα στους ιδιώτες  και έχει ο θεός του μνημονίου και του  κεφαλαίου. Αυτό που έγινε στην ΕΡΤ είναι ένα μεταμοντέρνο αναίμακτο(προς το παρόν) ακροδεξιό πραξικόπημα και για αυτό το λόγο θα πρέπει να ανατραπούν.

Η μόνη μας δύναμη είναι ο οργανωμένος λαός, η οργανωμένη συνειδητοποιημένη εργατική τάξη, είναι τα ανθρώπινα σώματα, η ανθρώπινη σάρκα που βρέθηκε εχτές βράδυ στο δρόμο και πρέπει να βρεθεί και σήμερα και κάθε μέρα μέχρι να πέσει η κυβέρνηση.

Το καθήκον της αριστεράς, της αναρχίας και της αντιεξουσίας  καθώς  και των μαχόμενων κοινωνικών δυνάμεων είναι μεγάλη. Άμεσα, ενωτικά, μαχόμενα, ταξικά να συγκροτήσουν ένα αγωνιστικό ενιαίο μέτωπο ρήξης και ανατροπής που θα αναλάβει το ρίσκο να οργανώσει την ανατροπή της «χούντας»… η χθεσινή εικόνα έξω από την βουλή με όλες τις σημαίες και τα πανό ήταν υπέροχη και ενθαρρυντική.. ναι αυτή την φορά μπορούμε να νικήσουμε!!!!!

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση