Πε. Ιαν 20th, 2022

Οι κωλοτούμπες πάνε και έρχονται από τα κεντροαριστερά δεκανίκια του ακροδεξιού Αντώνη.  Δεν θέλουμε να είμαστε τσόντες της πολιτικής σας, σεβαστείτε μας λίγο, θα μας πάρουν με τις πέτρες οι οπαδοί μας, δεν θα πάρουμε ούτε 3% και οι δυο. Θα μας περάσει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ιδιαίτερα αν τα βρουν με την Αλαβανιάδα!!!!!

Και ο Αντώνης σαν στοργικός  πατέρας και αφέντης,  τους πήρε στην αγκαλιά του, χαϊδεύοντας τους χαμηλά και μίλησε: Μην ανησυχείτε πουλάκια μου θα είμαι πιο προσεχτικός από δω και προς. Θα είστε τα γλυκά μου πιτσουνάκια στο κρεβάτι, που θα μου κάνετε τις χάρες, αλλιώς  έχω τα αυγά με τα «μαύρα ρούχα» που διψάνε για ξύλο και εξουσία, άσε που εσύ χοντρούλη μου, σου έχω κάτι κρατούμενα σε ένα usb.

Αλλά ναι έξω θα είστε  οι κυρίες μου και θα σας ρωτάω προτού αποφασίσω για το τι θα πράξω…!!! Το θέλει και η Αγγέλα Μας  αυτό και δεν μπορούμε ούτε εσείς, ούτε και εγώ  να πάμε κόντρα στην Αγγέλα Μας!!!!!!

Και μην ανησυχείτε πουλάκια μου.  Αν μεγαλώσει και σοβαρέψει  κι άλλο το παιδί που το παίζει Ανδρέας Παπανδρέου  τώρα στο Σύνταγμα, θα σας παντρευτώ και θα κατεβούμε μαζί στο λαό, στρέφοντας τα αυγά ενάντια σε όποιον  διαφωνήσει!!!!!

Α να έφτασε το «μάντης» ΣτΕ που μαγείρεψε μια απόφαση για να βγούμε όλοι, κυρίες και πουτάνες, Άγιοι!!!!   Αχ τι ωραία, συμφωνήσαμε πουλάκια, εύχομαι να συμφωνήσαμε,  αλλιώς δεν  υπόσχομαι τίποτε και για κανένα,, πόσο μάλλον που δεν υπόσχομαι τίποτε και για μένα. Άρα για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και μέσα στα πράγματα, ελπίζω να με καταλάβατε!!!! Αμέ στο καλό και πάτε στα μεγάλα τσογλάνια να μιλήσετε φρόνιμα και συνετά, σαν καλά κορίτσια που είστε ομορφιές μου !!!!!!

Βγήκαν σκεφτικοί με κατεβασμένο το κεφάλι, δεν μπορούσαν να πουν τίποτε..από μακριά ακούγονταν οι φωνές του “Ανδρέα” Τσίπρα…, ο χοντρούλης λέει στον φωτάκη: Θα μας φάει το τσογλάνι!!!!!  Έλα βρε μην απογοητεύεσαι ο λαός έχει μνήμη και φοβάται!!! πάντα τσιμπάει στα διλήμματα θυμήσου: Καραμανλής ή τανκς…ας του δημιουργήσουμε και μεις ένα: πχ δημοκρατία ή ΧΑ;;; Το χαμόγελο επανήρθε στα χείλη τους. Τα τουρκοκάναλα των εργολάβων τους περίμεναν για δηλώσεις!!!!!

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση