Πε. Ιαν 27th, 2022

Η κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου είναι κυβέρνηση διάλυσης των πάντων, είναι μια κυβέρνηση ταξικού εμφυλίου πολέμου. Μια δεξιόστροφη κανιβαλική  κυβέρνηση σαπίλας που είναι αποφασισμένη να περάσει ότι τις έχουν υπαγόρευση τα μνημονιακά καθίκια της τρόικας και του ΔΝΤ και μετα να πέσει, αφήνοντας στην άλλη κυβέρνηση καμένη γη.

Με δυο υπουργούς ιλαροτραγικότητας να αναλαμβάνουν 2 καυτά υπουργεία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαλύσει την δημόσια διοίκηση με δεκάδες χιλιάδες απολυμένους εργαζόμενους. Και ο ακροδεξιός τηλεαστέρας μπουμπουκοΑδώνις να διαλύει την υγεία, απαλύνοντας το σοκ με δόσεις ιπποκράτειας αρχαιολαγνείας…. Και με τον εκπρόσωπο του ΔΟΛ- MEGA Π. Καψής να αναλαμβάνει την παράδοση της ΕΡΤ και των συχνοτήτων στην Digea…

Ναι είναι μια κυβέρνηση Άδωνι Γεωργιάδη- Κυριάκου Μητσοτάκη, μια γελοία ακροδεξιοπασοκική κυβέρνηση, με τον Μπένι για να μην πάει φυλακή να γίνεται γελοιότερος του Άδωνι και του Κυριάκου. Και η πλάκα είναι πως με αυτές τις αστείες τηλεοπτικές περσόνες να επιχειρήσουν να κάνουν μεταρρυθμίσεις. Που στην σύγχρονη εξουσιαστική γλώσσα μεταρρύθμιση σημαίνει ιδιωτικοποιήσεις και απολύσεις, σπέρνοντας την φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση.

Νομίζω πως το μέλλον αυτής της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί από την ωριμότητα του αγωνιζόμενου λαού και της αριστεράς. Με ένα συντονισμένο αγώνα, με ένα μαχόμενο κέντρο αγώνα αυτή η αστεία επικίνδυνη κυβέρνηση  δεν βγάζει καλοκαίρι… Διαφορετικά θα περιμένουμε το μητσοτακέικο να πάρει την εκδίκηση του, εκδίκηση που όπως λέει και η παροιμία, τρώγεται πάντα κρύα… Πάντως το σύστημα ετοιμάζει τις εναλλακτικές του λύσεις:   Μετά τους  New York Times και το ΒΗΜΑ του ΔΟΛ βλέπει ΣΥΡΙΖΑ.

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση