Πα. Ιαν 28th, 2022

Το παρακάτω κόμικς είναι η απόπειρα του Vktoons Logoscartoon,  ενός φίλου από την εποχή που ήταν φοιτητής στα  Γιάννενα.

 Με τον  Vktoons Logoscartoon είμαστε στην ίδια πλευρά του οδοφράγματος, από διαφορετικές πλευρές βέβαια, και ταυτόχρονα με την υγεία μας να μας παίζει περίεργα παιχνίδια..εμένα από την αρχή της ζωής μου και αυτού αρκετά αργότερα.. 

Vktoons Logoscartoon καλή επιτυχία στο όμορφο και έξυπνο κόμικς σου 

 

Οι περιπέτειες του Ανθού, του ξωτικού, στην προσπάθειά του να βρει κάπου στην Ελλάδα το Δέντρο της Γης και τον θησαυρό στην ρίζα του, για να βοηθήσει τα φτωχά παιδιά. Μαζί του μοιράζονται τις περιπέτειες ο καλικάντζαρος Σπιθουράκιας, ο διάβολος Σηρ, ο άγγελος Ομαήλ και ο αρχαίος θεός Πάνας.
Υποτιτλισμένο και στα ελληνικά, για όσους έχουν προβλήματα ακοής.
The adventures of an elf, Flower, in his effort to find somewhere in Greece the Tree of Earth and a treasure at its roots. He shares his adventures with a goblin (Pimbly), a devil (Seer), an angel (Omael) and ancient Greek God Pan.

http://www.youtube.com/user/logoscartoon

πηγή

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

2 thoughts on “Ο θησαυρός στην ρίζα του δέντρου της γης”

Αφήστε μια απάντηση