Πε. Ιαν 20th, 2022

Επιστροφή στην κανονικότητα:  Χαθήκαμε, μα σε καμιά περίπτωση δεν ξεχαστήκαμε!!!! Καλά περάσαμε θάλασσα, βόλτες, ξάπλες και καλοί παλιοί φίλοι. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα παραμένουν εδώ και απαιτούν απαντήσεις!!!!

Επιστροφή με την αυτοκτονία του Νίκου Μάντη, πρώην αντιδήμαρχου Ιωαννιτών, που αποκάλυψε τις ρεμούλες στο ταμείο του Δήμου, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε, μα όπως φαίνεται δεν άντεξε την ψυχολογική ευθύνη και έδωσε ένα τέλος στην ζωή του!!!! Τον γνώριζα και τον συμπαθούσα, ηθική προσωπικότητα που πάντα  κινούμασταν σε διαφορετικές συχνότητες του αριστερού φάσματος. Θα λείψει από την πολιτική ζωή των Ιωαννίνων. στο καλό Νίκο!!!!!

Την δευτέρα επιστροφή στην εργασία, μα την τρίτη έχει απεργία, έχει πανεργατική απεργία η ΓΣΕΕ και η  ΑΔΕΔΥ για τις απολύσεις και την διάλυση της παιδείας και των ΟΤΑ. Θα είμαστε παρόν γνωρίζοντας πως οι ντουφεκιές στο αγέρα της  ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ δεν φτάνουν και θα πρέπει να κηρυχθεί γενική πολιτική απεργία διαρκείας. Θα πρέπει ο αγέρας να μυρίσει ιουλιανά του 65.

 

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση