Κυ. Ιαν 23rd, 2022

Ήταν μια πραγματικά  μοναδική βραδιά η συναυλία  στήριξης στο έργο του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου, που διοργάνωσε ο  Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια Θεραπευτικές Κοινότητες του ΚΕΘΕΑ.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η  Ευρυδίκη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου μας ταξίδεψαν σε παλαιά και καινούργια τραγούδια τους. Με ατμοσφαιρικό τρόπο ένωσαν το ροκ, τις ποπ μπαλάντες, την ηλεκτρονική μουσική,  το ρεμπέτικο και το δημοτικό.

Σε αυτή την όμορφη μουσική πανδαισία ρόλο καθοριστικό ρόλο έπαιξε η σκηνική παρουσία της Ευρυδίκης και του Κοργιαλά,  καθώς και η αμεσότητα της επαφής και το διονυσιακό πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Προσωπικά είχα πολύ καιρό να χαρώ έτσι μια συναυλία. Και μακάρι το κοινό των Ιωαννίνων να έχει την χαρά να απολαμβάνει τέτοιες συναυλίες… όσοι δεν την παρακολούθησαν έχασαν…..

 

Τα παραπάνω βίντεο από ένα κινητό δεν δεν έχουν αξίωση να δώσουν μια ποιοτική εικόνα και ήχο αλλά να μεταφέρουν την εικόνα μιας όμορφης βραδιάς…

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση