Τρ. Ιαν 25th, 2022

Μεγάλο μυστήριο η ζωή, μεγαλύτερο ο θάνατος που ακυρώνει κάθε νόημα, ειδικά αν έρχεται πρόωρα. Όπως στην περίπτωση του Θόδωρου Χαϊδου, ένας πολύ ιδιαίτερος, μοναδικός και αυθεντικός άνθρωπος, με ανοικτό μυαλό και κριτικό πνεύμα. Πολύ σημαντικό στις μέρες μας, όπως γράφει και η νεκρολογία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΠΕΙΡΟΥ.( http://antarsya.gr/node/1669).

Δεν ήταν φίλος μου, δεν τον γνώριζα προσωπικά, τον γνώρισα, τον έζησα τα τελευταία χρόνια μέσα από τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ. Εκεί μέσα στις συλλογικές- δημοκρατικές διαδικασίες του αγώνα( αγώνας που έχασε, μα δεν πήγε χαμένος, όπως δεν πάει κανένας αγώνας χαμένος, παρά μόνο είτε στο τέλος νικάει ή δικαιώνεται στο δικαστήριο της ιστορίας), αναγνώρισα τις ικανότητες και τα προτερήματα ενός αγωνιστή, ενός μαχητή.

Είμαι τυχερός που τον γνώρισα και λυπάμαι, στενοχωριέμαι  αφάνταστα που μια ατυχής στιγμή στο κυνήγι του στέρησε την ζωή. Ο  θάνατος είναι χίλιες φορές πιο άδικος, όταν με άδικο, ατυχή και ανόητο τρόπο συμβαίνει

Στο καλό συναγωνιστή, θα μας λείψεις…..

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση