Τρ. Ιαν 18th, 2022

Το ονειρεύτηκε και ήταν αληθινό, τόσο αληθινό, όσο δεν είναι στην πραγματικότητα ή μήπως ήταν η πραγματικότητα, καλύτερα το πραγματικό.  Πιο αληθινό δεν πρόκειται να υπάρξει πότε, ούτε καν στα όνειρα μας.

Πίσω από το βουνό ανάτειλε ο Ήλιος, ένας γλυκός ζεστός, και τρυφερός Ήλιος που θέρμαινε την καρδιά, τόσο πολύ,  που έκανε το σώμα να σηκώνεται από το καρότσι, να περπατά και στην συνέχεια να πετά.

Η σάρκα έβλεπε  τον κόσμο από ψηλά, τους ανθρώπους να γελάνε, τις καρδιές να αγαπάνε, τις σάρκες να ποθούν και τα σώματα να ερωτεύονται.  Ήταν ένα θαύμα ή μια μεταμορφωμένη αλήθεια;;  

Πρωί ήταν ακόμη όταν τον συνάντησε, η καρδιά της φτερούγιζε και το σαρκίον έκαιγε, την φίλησε, τον αγκάλιασε, ερωτεύτηκαν παράφορα,  πάνω στις ηλιαχτίδες του ηλίου.  Απόγευμα ήταν, όταν  το σώμα άρχισε να κουράζεται και η ψυχή να βαραίνει κατά το βραδάκι, με τον Ήλιο να τους γνέφει και να του λέει πως ήρθε η ώρα για να φύγω .

Τον αποχαιρέτησε, επέστρεψε στο δώμα, στο καρότσι και κοιμήθηκε. Ξύπνησε και είδε πως είναι ακόμη πρωί, όνειρο είπε, ανασηκώθηκε, έκατσε επάνω στο αναπηρικό καροτσάκι, όπως κάθε πρωί. Κοίταξε τον εαυτό της στο καθρέφτη, ήταν μια όμορφη γυναίκα, είχε μια κλήση  στο Skypeg …ήταν ένας άγνωστος όμορφος άντρας, ήταν ο ίδιος όμορφος άνδρας  του ονείρου..ταράχτηκε, της είπε πως είδε ένα όνειρο, πως έκαναν έρωτα και πως στο email του ήρθε η διεύθυνση της.. το ίδιο του είπε και αυτή.

Μόνο που η αναπηρία της δεν της επιτρέπει τέτοιες χαρούμενες  απολαύσεις. Καλά, καλά δεν μπορούσε να μετακινηθεί μέσα στο μικρό  δώμα. Ο άνδρας χαμογέλασε πικρά, γιατί το ίδιο   συνέβαινε και με αυτόν 500 χιλιόμετρα μακριά.

Μα ποιος διάολος ή θεός τους σκάρωσε αυτό το όμορφο ζωντανό παραμύθι, ποιος έδωσε την spypeg διεύθυνσης της γυναίκας;; Ποιος παίζει με το πόνο τους ή από την άλλη ποιος ικανοποιεί με αυτό τον τρόπο τις ερωτικές τους επιθυμίες;;

Αποφάσισαν να το αφήσουν αυτό στην άκρη και να συνεχίσουν τις επαφές μέσω του  skypeg , μια εξελιγμένη μορφή επικοινωνίας που οι τελευταίες εκδοχές του πρόσφεραν μορφές σωματικής επαφής από μακριά, σε πρωτόλεια μορφή όμως ακόμη.  

Το βράδυ και πάλι το ίδιο ζωντανό  όνειρο, τώρα σε μια βαθιά ζεστή  θάλασσα, με τα δελφίνια να τους οδηγούν σε απάνεμες ακτές, με τα σαρκία να καίγονται με την λάβα του έρωτα. Κάθε βράδυ σε διαφορετικό τόπο, τρόπο και στάση, η καυτή ερωτική ενεργεία τους έκανε χαρούμενους και ευτυχισμένους. Ένα θαύμα η μια μεταμορφωμένη πραγματικότητα τους είχε αλλάξει την ζωή.

Οι αστρικοί ερωτευμένοι αποφάσισαν να απολαύουν τα όνειρα που τους έφερναν κοντά. Αποφάσισαν να μην αφήσουν τα ερωτήματα να μπλοκάρουν την ερωτική τους διάθεση, για το ποιος, ποια, ποιο υλικό σκαρώνει αυτή την υπέροχη φάρσα.  Για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την παράλληλη πιο  πραγματική πραγματικότητα. Έφτανε μόνο που τους είχε αλλάξει την ζωή, κτίζοντας ένα αστρικό και αιθέριο  παραδεισένιο σύμπαν.

Σε απόσταση 200 χιλιομέτρων, μια κοινότητα φρικιών προγραμματιστών/ χάκερς έτριβε τα χέρια της με την πρωτοφανή επιτυχία του πειράματος εισαγωγής ενός πειραματικού ιού στο  skypeg  που επηρέαζε τις συχνότητες του αιθέριου και αστρικού σώματος και μετέτρεπε τις ενδόμυχες επιθυμίες σε πραγματικότητα.

Μετέτρεπε τις ενδόμυχες επιθυμίες σε πραγματικότητα, τι θα συνέβαινε όμως  αν οι επιθυμίες είχαν αρνητική αντικοινωνική χροιά. Και ποιοι ήταν αυτοί που σαν θεοί είχαν κατασκευάσει μια παράλληλη πραγματικότητα για αυτούς τους δυο ανάπηρους;

Το λιγότερο που θα έπρεπε να πράξουν είναι να ενημερώσουν τα πειραματικά υποκείμενα τους  για το ποιοι είναι, για το ποιότητα και το χαρακτήρα του πειράματος και για το αν ήθελαν να συνεχίσουν να λειτουργούν σε παράλληλες πραγματικότητες;; Σίγουρα θα χάλαγε η μαγεία, το μυστήριο,  μα η αλήθεια πάντα απελευθερώνει, έστω και αν χαθεί η γοητεία του μυστηρίου.

Η ενημέρωση των αστρικών ανάπηρων εραστών έφτασε με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο skypeg. Η αποκάλυψη τους εξόργισε, το γεγονός πως έπεσαν θύματα ενός  διαδικτυακού πειράματος, έπεσαν θύματα ενός ίου  τους εξόργισε σε μεγάλο βαθμό.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατανόησαν πως αυτό το πείραμα τους έφερε κοντά. Τους έκανε να ερωτευτούν, τους απελευθέρωσε από τους περιορισμούς του ανάπηρου σώματος.   Τώρα σε αυτούς ανήκει η ελευθερία επιλογής, τώρα σε αυτούς ανήκει η ελευθερία να επιλέξουν τα όρια της ανελευθερίας της αναπηρίας τους ή να παραμείνουν «σκλάβοι»/ πειραματόζωα ενός ιού και μιας κοινότητας χάκερς.

Αποφάσισαν να δώσουν ένα  κοινό  τέλος στο υλικό τους σώμα, αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν και διαμέσου αυτού να αυτοκτονήσουν τόσο από την υλική  φθαρτότητα, όσο και από την ελεύθερη/ ανελευθερία του πειράματος. Ελπίζοντας πως θα υπάρξουν οι άλλες διαστάσεις, παράλληλες πραγματικότητες του αστρικού και αιθέριου σώματος που θα τους φέρουν κοντά….

Το τι συνέβη δεν θα το μάθουμε ποτέ, το κλείσιμο του προγράμματος, οδήγησε στην μοναδική πραγματικότητα που γνωρίζουμε. Ο δρόμος όμως είχε ανοίξει και όταν ένας δρόμος ανοίγει δεν υπάρχει επιστροφή, ούτε και τέλος. Ίσως αν κάναμε λίγο ησυχία, το ακούγαμε να το σιγοτραγουδούν οι στάχτες των ανάπηρων εραστών, που χάθηκαν στα τέσσερα σημείο του ορίζοντα.

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση