Τε. Ιαν 19th, 2022
Επειδή το success story του Σαμαρά ήταν free wifi  και αυτό από του χρόνου, ζήσε Μάη μου να φας mb και router, δηλαδή!!!
Και επειδή  αν φας mb και router μάλλον δεν θα τα χωνέψεις με τίποτε, αν καταφέρεις και τα μαγειρέψεις  ή τα ψήσεις με κάτι, με αποτέλεσμα η Αντουανέτα με το παντεσπάνι της να ακούγεται περισσότερο ρεαλιστική, αύριο ας ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!!!!!
 Και μεθαύριο στα σωματεία μας, ας διεκδικήσουμε να συνεχιστεί η απεργία μέχρι να πέσει η κυβέρνηση της κοροϊδίας των free mb και router…
Και για όσους κλαίγονται για το χαμένο ή για τα χαμένα μεροκάματα της απεργίας,  ζητώντας από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, να φάνε καλά τώρα, γιατί του χρόνου θα χουν μόνο mb να τρώνε….
Όποτε όλοι αύριο στην 24ωρη απεργία και ας πάει σε όποια συγκέντρωση θέλει ο καθένας..Αν πλημυρίσουν οι δρόμοι θα ενωθούν και οι πορείες

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση