Πε. Ιαν 27th, 2022

Όχι δεν είναι φυσικό, όχι δεν είναι λογικό, είναι παράλογο, βάρβαρο και φασιστικό, κυρίως φασιστικό με ευθύνες του κράτους, των πλουσίων και της ΔΕΗ. Η Ελλάδα στα μαγκάλια της ανέχειας, της φτώχειας πεθαίνει, μάλλον έχει πεθάνει..εδώ και καιρό και κανείς δεν την θάβει….να τελειώνουμε με αυτή την τραγωδία που λέγεται Ελλάδα.

Όχι δεν φταίει η Ελλάδα, η Ελλάδα είναι νεκρή…Όχι δεν φταίει η κυβέρνηση, οι πλούσιοι, η ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα στην 13χρονη και την μητέρα της. Οι ευθύνες ανήκουν σε μας, σε σένα και σε μένα, Έλληνα.

Από ένα δολοφόνο δεν μπορούμε να ζητάμε ευθύνες, όσο εμείς τον αφήνουμε  ελεύθερο να δολοφονεί. Απεναντίας έχουμε ευθύνες υπόθαλψης εγκληματία, για να μην πω έχουμε την ηθική αυτουργία στο έγκλημα…

Τι μένει;;, τι πρέπει;;  Μας πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στην βαρβαρότητα, στην ανέχεια, στην φτώχεια και στο φασισμό, να δώσουμε ένα τέλος στον κακό μας, μίζερο και υποταγμένο εαυτό, να εξεγερθούμε, να επαναστατήσουμε..αλλιώς είμαστε κι όλας νεκροί, θύτες και θύματα μαζί!!!!!

πηγή

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση