ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Γιορτές και όλοι θα είμαστε καλά, όχι γιατί πρέπει λόγω ημερών. Όχι γιατί πρέπει να δείξουμε ένα κλίμα αισιοδοξίας που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. Μα γιατί πρέπει να τους την σπάσουμε, να τους κάνουμε να ανησυχούν. Τι διάολο ετοιμάζουν οι άτιμοι, που την βρίσκουν την χαρά και την διάθεση, εμείς τους έχουμε κάνει δούλους μέσα στην χώρα τους.

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι ας βγούμε στο δρόμο και ας τους πάρουμε με τις πέτρες, ας μετατρέψουμε τα μαύρα Χριστούγεννα σε οργιαστικές εξεγέρσεις με χιλιάδες κορμιά να απολαμβάνουν το νόημα των Χριστουγέννων, καταλύοντας την νομιμότητα και ηθική που κρατά 3 εκατομμύρια φτωχούς

Το νόημα της ενανθρώπησης του ίου του θεού, της ενσάρκωσης του θείου λόγου, του θείου έρωτα, της θεϊκής σάρκας, την ήττας κάθε αναγκαιότητας, πόσο μάλλον αυτής της ποταπής και φτηνής οικονομικής αναγκαιότητας.

Η τεράστια επιτυχία του Χριστιανισμού βρίσκεται ακριβώς το ζήτημα, στην ήττα, στην συντριβή κάθε αναγκαιότητας. Τα πάντα μετά είναι δυνατά, ανοιχτά, ερωτικά και ανατρεπτικά.   Μπροστά μας ανοίγεται μόνο ο ένας δρόμος, μόνο μια αναγκαιότητα, η δρόμος και η αναγκαιότητα της χαράς, του έρωτα και της ανατροπής, της άρσης κάθε ποταπής αναγκαιότητας που μας κρατά σκλάβους. Και αυτό τον δρόμο ας το  διαβούμε, σε αυτό τον νέο κόσμο, ας ταξιδέψουμε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΜΟΥ

Δημιουργός: Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση