Κυ. Ιαν 23rd, 2022

Επειδή: 1)στον ΕΟΠΠΥ, όπως και το καλοκαίρι στην ΕΡΤ η αριστερά υπόγραψε μια ακόμη Βάρκιζα

2) δεν έχουμε αγώνες, ούτε κινήματα επικίνδυνα για το σύστημα, απεναντίας έχουμε μια προσαρμογή σε κοινοβουλευτικά  δεδομένα, χιλιάδες εχτές στο Ακροπόλ στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ , μερικές δεκάδες σήμερα στο ΙΚΑ

3) η αντικαπιταλιστική αριστερά αρχίζει να αλληθωρίζει εθνικολαϊκά και να ξεχνά τόσο το μεταβατικό αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα, όσο και το επαναστατικό πρόγραμμα των νέων θέσεων του Απρίλη(https://argiros.net/?p=6108), ας ριχτούμε στην μελέτη του άλλου βιβλίου του «ελευθεριακού» ΛΕΝΙΝ, το κράτος και επανάσταση.

Θαρρώ πως οι θέσεις του Απρίλη και η προσαρμογή τους στα σημερινά δεδομένα, όπως το κράτος και η επανάσταση στην αναγκαία πάλι σημερινή προσαρμογή της αποτελεί ένα μπούσουλα για να αναστοχαστούμε μια διαλεκτική μεταβατικού και αναγκαίου προγράμματος..καλή μελέτη..οι εκλογές εξάλλου αν άλλαζαν τον κόσμο θα ήταν παράνομες.


LENIN – Kratos Kai Epanastasi by andyka2009

λινκ: http://www.antitetradia.gr/portal/images/klasika_keimena/%CE%9B%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%20-%20%CE%9A%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7.pdf

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΉ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ:http://www.vrahokipos.net/old/theory/berneri.htm

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση