Δε. Ιαν 17th, 2022

 Σήμερα το  πρωί  σχολίασα την συμμετοχή μέλους, τελικά μελών της ΔΡΑΣΥ στην συνέλευση της νέας παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα που γίνονταν η γραμματεία της ΔΡΑΣΥ.  Δυστυχώς οι σύντροφοι,  ακολουθώντας τις χειρότερες γραφειοκρατικές αντιδημοκρατικές παραδόσεις, δημοσίευσαν δυο κείμενα συμμετοχής της ΔΡΑΣΥ σε διαβούλευση με τις υπόλοιπες αριστερές παρατάξεις και επί της ουσίας στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς να υπάρχει συμφωνία ούτε στην γραμματεία, ούτε στην συνέλευση. Με το έτσι θέλω, όπως οι χειρότεροι γραφειοκράτες, αποφασίζοντας και διατάσσοντας, βγάζουν στην δημοσιότητα απόφαση που διαφωνεί η μισή τουλάχιστον ΔΡΑΣΥ.  Συγχαρητήρια ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ!!!!!!!!

Προς τους συντρόφους και συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε τεράστιες πολιτικές και ιδεολογικές συμπεριφορές αλλά νομίζω πως δεν συμφωνείτε με τέτοιου τύπου αντιδημοκρατικές γραφειοκρατικές εκτροπές. Έχετε το δικαίωμα να πράξετε ότι θέλετε με τους πρώην ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΟΥ, αλλά εγώ αν ήμουν στην θέση σας θα πρόσεχα πολύ με ποιους συνομιλούσα..ειδικά αν αυτοί είναι εκκολαπτόμενοι  Μπέρια.

Δημήτρης Αργυρός- μέλος της ΔΡΑΣΥ

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση