Τρ. Ιαν 25th, 2022

1)  Πιστεύω πως η αντιδημοκρατική, γραφειοκρατική συμπεριφορά τμήματος της ΔΡΑΣΥ, που όμοια της την συναντούμε, στα πλέον ολοκληρωτικά καθεστώτα, και στηλίτευσα στο  https://argiros.net/?p=6148, «σκότωσε» το ελπιδοφόρο εγχείρημα της. Ταυτόχρονα δημιουργεί σε ένα βαθμό πρόβλημα  και την ΑΡΠΗ γιατί δεν μπορούμε να υπηρετούμε άλλα στο χωρίο, άλλα στην πόλη, άλλα στην περιφέρεια, άλλα στην χώρα και άλλα στην Ευρώπη;;

2) Αν θέλουν οι πρώην σύντροφοι να διατηρήσουν κάτι από την έννοια που λέγεται αξιοπρέπεια, ας καλέσουν την γραμματεία της για να αποφασίσουν δυο πράγματα. Ή  αποφασίζουμε πως διαφωνούμε και ο καθένας τραβάει το δρόμο του και δίνουμε ραντεβού στο κίνημα ή σε μελλοντικές συνεργασίες  ή πάμε σε συνέλευση, τίθεται σε ψηφοφορία και όποιος κερδίσει κρατάει το όνομα.

3)    Αυτό που έπρεπε να γίνει από καιρό αλλά όλοι παίζαμε καθυστερήσεις, ετεροκαθοριζόμενοι από το ΣΥΡΙΖΑ, κατά κάποιο τρόπο, είτε με αρνητικό, είτε με θετικό πρόσημο.

4)    Προσωπικά ο τόσο πολύς οπορτουνισμός της ενότητας με έχει κάνει «μορμόνο», όχι νεοσυριζαίικος «μορμόνος», σκέτα, νέτα σεχταριστή «μορμόνος». Επίσης πάλι  επί του προσωπικού πάλι έχω να ενημερώσω τους φίλους, συντρόφους και πρώην φίλους και συντρόφους πως δεν έχω καμιά ανάγκη να υπογράφω σαν ΔΡΑΣΥ, ΑΡΠΗ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.., υπογράφω με το όνομα μου.   Κανείς μα κανείς δεν θα αμφισβητήσει την επαναστατική μου τιμή και ηθική. Για τις απόψεις  μου μπορεί να λέει και να εκφράζει όποια άποψη θέλει. Την ίδια ενημερώνω τους καλοθελητές πως δεν έχω φύγει ούτε θα φύγω από το ΝΑΡ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ΔΡΑΣΥ ή την ΑΡΠΗ…Άλλοι έθεσαν με την συμπεριφορά του, τον εαυτό τους, -εκτός ΔΡΑΣΥ-ΑΡΠΗ.

Δημήτρης Αργυρός

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση