Τρ. Ιαν 25th, 2022

Η ΒΑΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

Χτες βράδυ ήμουν και είμαι άρρωστος και δεν πήγα στην γραμματεία της ΔΡΑΣΥ. Ευτυχώς από μια πλευρά γιατί δεν θα κρατιόμουν και θα “έφτυνα” τους πρώην συντρόφους μου, που και χθες βράδυ μας ανακοίνωσαν την σημερινή συνάντηση  με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, δίχως πρώτα να έχει μιλήσει το ανώτερο όργανο της ΔΡΑΣΥ η γενική της συνέλευση. Αφού ο επικεφαλής το αποφάσισε, να πάει να απαυτωθεί η βάση, εξάλλου και στην τελευταία γενική συνέλευση  χειροκροτητές του αρχηγού ήταν…Αυτή και αν είναι  επαναστατική κομμουνιστική ηθική.

Η βάση  της ΔΡΑΣΥ όμως θέλει να μιλήσει και να αποφασίσει. Με βάση ένα κείμενο έχουν μαζευτεί υπογραφές που καλούν σε  γενική συνέλευση στις 5 Μάρτη. Η μόνη διαφορά με τους συντρόφους μου είναι πως οι πραξικοπηματίες πρώην σύντροφοι πρέπει να αποκλειστούν από την διαδικασία της γενικής συνέλευσης. Έχουν αποφασίσει να υπηρετούν ένα άλλο ανταγωνιστικό σχέδιο,ανεξάρτητα από την έκβαση των διαβουλεύσεων με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Και κατά συνέπεια έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός ΔΡΑΣΥ.

Δημήτρης Αργυρός

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση