συγκλονιστικές εξελίξεις: Ο Φ.ΦΙΛΙΟΣ ξαναενώνει την ριζοσπαστική αριστερά

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο Φίλιππας Φίλιος ενθυμούμενος την  εποχή που ήταν στην αριστερά, αποφάσισε τώρα στο τέλος της καριέρας του, όχι μόνο να στηρίξει ξανά την ριζοσπαστική αριστερά, και δη την αναρχοκομμουνιστική, αντικαπιταλιστική αριστερά, αλλά να πάρει πρωτοβουλίες για να την ενώσει.Ξεκινώντας με ανοικτές συσκέψεις με τους υποψήφιους δημάρχους  Χρήστο Πατσούρα και Στέφανο Σκοπούλη. Η μοναδική ελπίδα λέει είναι στην  ενωμένη ριζοσπαστική  αριστερά, στο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα και στην έξοδο από την ΕΕ-ευρώ.

Η προγραμματική συμφωνία είναι βέβαιη, εκεί που υπάρχει το ανοικτό ζήτημα είναι στο υποψήφιο, στο ποιος θα ηγηθεί την  ενιαία ριζοσπαστική- αντικαπιταλιστικη, ενιαιομετωπική κίνηση. Ο Φ.Φίλιος, ο Χ,Πατσούρας ή ο Σ. Σκοπούλης;;

Μπροστά στο κίνδυνο να τιναχτεί στο αέρα η ενωτική προσπάθεια ο Φ. Φίλιος σκέπτεται να προτείνει τριαδικό δημαρχείο. Έξι μήνες ο πρώτος, έξι μήνες ο δεύτερος και 6 μήνες ο τρίτος. Ενθυμούμενος τις παράνομες τριάδες της εποχής του πολυτεχνείου.

Εξάλλου γνωρίζει πολύ καλά πως η συγκεκριμένη απόπειρα μάλλον στην παρανομία θα βγει για να  εργαστεί υπέρ της θιγόμενης πλειοψηφίας.

Δημιουργός: Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση