Πε. Ιαν 27th, 2022

Σαν δεν ντρεπόμαστε τι πούτσους και αρχίδια, τι σεξισμός είναι αυτός;;Τι μας λέει ο χριστιανός προτεστάντης δηλαδή και τρελαθήκαμε;; Αν δεν κάτσουμε καλά, αν δεν είμαστε φρόνημα και υπάκουα παιδιά θα μας ξεσκίσει. Γιατί τι κάνει 4 χρόνια τώρα, μας ξεσκίζει κανονικά από πού θέλει και όπως το θέλει.

Στην αρχή αντιδράσαμε, αντισταθήκαμε, αλλά αυτός εκεί.., χώσιμο κανονικό. Αυτή την στιγμή είμαστε στην φάση της παράδοσης, κάνε μας ότι θες, αρκεί να τελειώνεις γρήγορα. Αμ δε μας λέει, νομίζετε πως θα τελειώσετε τόσο εύκολα. Η επόμενη φάση θα είναι της αποδοχής στο ρόλο του θύματος, η ενοχική θυματοποιήση…, δεν μπορεί κάπου θα φταίω και εγώ…, τον προκάλεσα, έζησα έκφυλα, σπάταλα…., καλά να πάθω, ας πρόσεχα. Και στην συνέχεια, αυτή είναι μοίρα μου, το ριζικό μου, η τάξη μου. Η ενσωμάτωση του βιασμού, του μέλλοντος μου ως Ευρωπαίας πόρνης.

Γιατί λοιπόν αυτός ο πουριτανισμός, μήπως για να  μην κακοκαρδίσουμε τον προτεστάντη βιαστή μας, τώρα που αρχίζουμε να αποδεχόμαστε την εκπόρνευση μας;;;

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

2 thoughts on “πόρνες πουριτανές”

Αφήστε μια απάντηση