Πε. Ιαν 27th, 2022

Νομίζω το τελεσίγραφο των Ευρωπαίων απατεώνων είναι ένα μεγάλο δώρο για εμάς.   Ένα δώρο που μας επιτρέπει να μην πάμε ούτε ένα βήμα πίσω. Ένα δώρο που μας δίνεται για να βγούμε στην αντεπίθεση. Για να σπάσουμε την φυλακή του ευρώ-ΕΕ. Για να τους πούμε ένα πραγματικό ΟΧΙ.

Τι έχουμε να χάσουμε; Απεναντίας αν δεχτούμε τους απεχθείς όρους τότε θα χάσουμε πολλά. Όπως θα συνεχίζουμε να χάνουμε με την συμφωνία Βαρουφάκη. Όχι έχουμε σε μεγάλο βαθμό το πάνω χέρι. Αν επιλέξουμε να τους πούμε αντίο, αφού μας θέλουν σκλάβους, τότε χάνουν περίπου 30 δις δολάρια σε ελληνικά ομόλογα. Άσε που η το ευρώ θα πάρει την κατηφόρα σε σχέση με το δολάριο. Μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, αλλά και η Ευρώπη θα χάσει παρά πολλά.

Αν εθνικοποιήσουμε τις τράπεζες, ελέγξουμε τις ροές χρήματος και κυρίως κεφαλαίων. Αν δημιουργήσουμε μια παραγωγική διαδικασία σε μεγάλο βαθμό με σχετική οικονομική αυτάρκεια και οικονομική δημοκρατία. Αν αντιστρέψουμε τον κόσμο των αξιών και διαμορφώσουμε αξίες αντεμπορευματικές, αντικαταναλωτικές..

Αν γίνουμε πραγματικά κυρίαρχοι και οι εργαζόμενοι αφέντες στις δουλειές τους… Τότε αν πράξουμε τα παραπάνω, τα πράγματα, δεν θα είναι τόσο δύσκολα, και η οικονομική ανάκαμψη δεν θα αργήσει να ρθει.  Για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και για το ελληνικό λαό είναι η μεγάλη ιστορική ευκαιρία. Ας μην την χασουμε!!!!1

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση