Σα. Ιαν 22nd, 2022

Τα πολλά λόγια θα το ξαναπώ είναι φτώχεια: Έχουμε να κάνουμε ΄με μια κυβέρνηση, που με γοργούς ρυθμούς πετάει τα αριστερά της άλλοθι και τις αριστερές της καταβολές, για το ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας, και προσαρμόζεται σε μια μνημονιακή δύναμη. Επιχειρώντας να περάσει όσα δεν τόλμησε να περάσουν όλες οι μνημονιακές δυνάμεις μέχρι τα τούδε, επιχειρώντας να μετατρέψει το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, σε ΝΑΙ.

Με στόχο να σώσει τον Ελληνικό καπιταλισμό, καταστρέφοντας για μια ακόμη φορά του εργαζόμενους και το λαό. Νομίζω πως μια τέτοια κυβέρνηση είναι ντροπή για την αριστερά, ντροπή για τον αγωνιζόμενο Ελληνικό λαό.  Η πολιτική της οδηγεί στο να εκφυλιστεί κάθε τι αριστερό, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις δεξιές και ακροδεξιές δυνάμεις.

Οι δυνάμεις του “ΟΧΙ μέχρι το ΤΕΛΟΣ” έχουν το καθήκον να πράξουν τα δέοντα, έτσι ώστε η λαϊκή οργή του ΟΧΙ να μετατραπεί σε λαϊκή κινητοποίηση, με στόχο να φύγουν όλα τα μνημόνια και οι  πολιτικές δυνάμεις, που τα πλασάρουν ως σωτηρία. ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ, πάνω ο αγωνιζόμενος λαός, τα κέντρα αγώνα του, οι επιτροπές του όχι,  οι λαϊκές,  εργατικές συνελεύσεις.

Η ΕΞΟΥΣΙΑ στα χέρια του ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση