Σα. Ιαν 29th, 2022

Μια γη κατά 1,5 δις χρόνια γηραιότερη κ κατά 1400 ετη φωτός μακρύτερη. έχει ή δεν έχει νοήμονα όντα, είναι μια εικόνα από το μέλλον μας…Από την άλλη, επειδή είναι γηραιότερη από μας, δεν αποτελεί λύση για την μετανάστευση μας όταν ο ήλιος θα έχει αρχίσει να καεί υπερβολικά, η σωτηρία μας συνεχίζει να βρίσκεται στο τι γη θέλουμε να έχουμε. Όταν και αν ωριμάσουμε και δούμε πως χωρούμε ούλοι, πως ο πλούτος που παράγεται, φτάνει και περισσεύει να μας ζήσει, πως δεν μας ανήκει, αλλά εμείς ανήκουμε σε αυτή, πως δεν μοιράζεται, πως είναι κοινή και αδιαίρετη. Αν ποτές φτάσουμε σε αυτό το σημείο, τότε θα έχουμε κάνει και το πρώτο- ουσιαστικό- βήμα για την μετοίκηση μας σε άλλη γη, όταν και όποτε χρειαστεί. Έχουμε μπροστά μας δρόμο και ακόμη δεν έχουμε βρει τους ρυθμούς μας

Άντε σας χαιρετώ, θα πάω να ξεχαστώ μέχρι την νέα γη, περίπου 1400 έτη φωτός από δω. Δεν είναι και μακριά, αν τρέξω με την ταχύτητα του φωτός, θα κάνω 1400 χρονάκια, εσείς φυσικά θα κάνετε λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει, θα ξανασυναντηθούμε συμπαντικά.. Όλοι θα ξανασυντηθουμε, και να ΄θετε να χαθούμε, θα ξανασυναντηθούμε. Και τότε θα τα ξαναπούμε, θα να ερωτευθούμε, θα τα ξαναπίουμε και θα ξαναπαίξουμε σαν να μαστε παιδιά.  Πάντα υπάρχει μια δεύτερη φορά, ίσως και τρίτη, α μην είσαι και πλεονέκτης.., εκτός και αν γίνεις βουδιστής και τότε την έκατσες την βάρκα.., εδώ τριγύρω θα γυρνάς για μια ζωή, να αποχαιρετάς και να καλωσορίζεις.., άχαρος ρόλος.

Άντε σας χαιρετώ… ίσως να ναι καλυτέρα και από δω, που μεταξύ μας  είναι σκέτος παράδεισος, και ας μην το χούμε πάρει χαμπάρι, στην κόλαση που ζούμε.  Όχι η κόλαση δεν είναι η άλλοι, η κόλαση είμαστε εμείς, και ο παράδεισος η γη μας. Μια γη κοινή και αδιαίρετη, μια γη για όλους, μια γη για τους αγίους, μια γη και τους δαίμονες, μια γη για ήρωες και μια γη για τους κοινούς θνητούς.  Μια γη για τα πτηνά, μια γη για τα φυτά, μια η γη και για τα ερπετά.  Είπαμε παράδεισος και κόλαση εμείς. Ένας παράδεισος που συνέχεια συγχωράει και συγχωράει και συγχωράει…  Να με πάρει ο διάολος: γιατί τόση καλοσύνη,  αυτός ο παράδεισος, τι καλό έχουμε και μας συγχωράει;

Άντε γεια, θα πάω μακριά, σωματικά και ψυχικά θα ατενίσω το συμπάν από ψηλά… και μετά θα βουτηχτώ, στα αρχέγονα πρωταρχικά σπερματικά υγρά, θα ξαναμπώ στην μήτρα και από κει θα βγω με μια πνοή στην νέα γη. Λίγα λεπτά τρελής καύλας, κάποια λεπτά ενός τρελού γαμισιου και βουρ τα φάγαμε τα 1400 έτη φωτός. Ένας στιγμιαίος θάνατος που  θα  με ταξιδέψει 1400 έτη μακριά.

Ελπίζω εκεί  να βρω τους ποσαδες, αυτούς τους τρελούς επαναστάτες και να τους φέρω δω, και αυτοί συνεπείς διαπλανητικοί επαναστάτες, θα αφήσουν την μελλοντική κομμουνιστική εικόνα της γης μας για να ρθουν, στην σημερινή βάρβαρη πραγματικότητα της.  Ετοιμάζοντας μας για την μελλοντική μας πραγματική ιστορία.

Μέχρι τα τότε άντε γεια, διπλά στην παράλια θα ταξιδεύω διαπλανητικά, γελώντας, διαβάζοντας και αγκαλιάζοντας….   

http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/609901/anakalyfthike-nea-gi-sovares-endeixeis-gia-yparxi-exogiinis-zois

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση